Edukacja w Comarch

Wizyty studentów, środowiska naukowego, delegacji zagranicznych w siedzibie Comarch.

Szanowni Państwo,

informujemy, że istnieje możliwość zorganizowania edukacyjnego spotkania z Comarch.
Wizyta może obejmować:

•     spotkanie z ekspertem Comarch (prezentacja i dyskusja; warsztaty),
  •     prezentację aplikacji Comarch na Microsoft Surface (jeżeli urządzenie jest dostępne),
  •     wizytę w data center (wniosek jest rozpatrywany indywidualnie),
  •     lunch (odpłatnie).

Jednocześnie uprzejmie informujemy, że nie mam możliwości zwiedzania obiektów Comarch, poza terenem Centrum Szkoleniowo-Kongresowego, w którym odbywa się wizyta. Comarch zastrzega jednocześnie, że spotkania będą organizowane w zależności od dostępności naszych ekspertów. Każde z zapytań w sprawie możliwej wizyty w Comarch będzie rozpatrywane indywidualnie.

Zgłoszenia zawierające informacje na temat: celu wizyty, zakresu merytorycznego, liczby uczestników, preferowanego terminu, prosimy kierować na adres emailowy: media@comarch.pl.

Systemy ERP dla edukacji

Szkoły i uczelnie wyższe zachęcamy też do korzystania z bezpłatnych wersji edukacyjnych oprogramowania Comarch OPT!MA i Comarch CDN XL, Comarch Altum przeznaczonych do prowadzenia działań dydaktycznych z takich przedmiotów jak: księgowość, rachunkowość, ekonomia, handel, zarządzanie czy przedsiębiorczość.

Współpraca z instytucjami edukacyjnymi to nie tylko zapewnienie im zaplecza technicznego poprzez udostępnianie oprogramowania Comarch, ale też ciekawe inicjatywy i projekty edukacyjne.

Dowiedz się więcej >>

Wizyty ekspertów Comarch na uczelniach
Informujemy, że istnieje możliwość zaproszenia eksperta Comarch, który podczas konferencji naukowej, projektu związanego tematycznie z działalnością Comarch przeprowadzi prelekcję na Państwa uczelni. Zapraszamy również do korzystania z bogatej oferty Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnego Comarch.