25 września 2014 roku odbędzie się Kongres Lider Informatyki – Innowacje 2014, którego głównymi organizatorami są Computerworld i CIO – Magazyn Dyrektorów. Podczas wydarzenia, w roli  Gościa Specjalnego, wystąpi założyciel i prezes zarządu Comarch –  profesor Janusz Filipiak. Tematem dyskusji będzie: „Intuicja czy technologia? Moje najlepsze decyzje...”.

Tegoroczny Kongres Lider Informatyki będzie wydarzeniem wypełnionym wystąpieniami i spotkaniami z osobami, które dzięki swoim licznym sukcesom w branży IT zdobyły powszechne uznanie i autorytet. Podczas wydarzenia poruszone zostaną ważne zagadnienia związane z innowacyjnością i odnoszeniem sukcesów w biznesie. Będzie też możliwość osobistego uczestnictwa w otwartych dyskusjach z szefami IT polskich przedsiębiorstw.

Jako jeden z pierwszych, głos zabierze prezes Zarządu Comarch – Janusz Filipiak. W dyskusji z redaktorem naczelnym „Computerworld” Tomaszem Bitnerem zatytułowanej „Intuicja czy technologia? Moje najlepsze decyzje...” opowie o swoich doświadczeniach związanych z podejmowaniem decyzji biznesowych.

Podczas uroczystej Gali, która rozpocznie się po zakończeniu Kongresu, zostaną uhonorowani tegoroczni Laureaci Konkursu Lider Informatyki. Uroczystość co roku gromadzi wyjątkowe audytorium – prezesów oraz szefów IT największych polskich przedsiębiorstw i instytucji. Na Gali obecni będą również przedstawiciele rządu i mediów, a także laureaci konkursu z ubiegłych lat. XVIII Galę Lider Informatyki poprowadzi Tomasz Bitner, redaktor naczelny „Computerworld”.

Kongres Lider Informatyki – Innowacje 2014 rozpocznie się 25 września o godz. 9.00 w Warszawie, w Hotelu Regent Warsaw.

Więcej informacji: http://www.computerworld.pl/konferencja/KongresLider2014

W 2012 r. Comarch był partnerem strategicznym Kongresu: